• Ontvang de beste prijs

  • Wij kopen je auto zelf

  • Geld direct overgemaakt

9.2

Wie is Autony.nl?

Wat ons betreft mag ook de handel in auto’s eerlijker en transparanter verlopen.  Daarom zijn wij Autony.nl gestart. Denk jij hier net zo over en ben je van plan om je auto te verkopen? Meldt je auto dan vrijblijvend aan.

Wat doen we?

Wij kopen jouw auto. Zo simpel is het. Je auto verkopen kan op verschillende manieren. Dat klopt, maar het verschil is de manier waarop. Bij Autony.nl staan wij voor onze waarden en aanpak:

Betrouwbaar

Het bod wat wij doen is vrijblijvend. Je krijgt niet met iemand anders te maken. Wij kopen de auto zelf.

Eerlijk

Het bod is ook de daadwerkelijke prijs die je ontvangt. Wij gaan niet op allerlei manieren proberen om de prijs tijdens de overdracht zo laag mogelijk te krijgen.

Vrijblijvend

Het aanvragen van een bod verplicht je verder tot niets. Is het bod niet naar je zin? Geen probleem. Je zit nergens aan vast

Gemakkelijk

Je auto verkopen is veel gedoe. Niet bij Autony.nl. Wij regelen de afwikkeling van de verkoop. Dus ook de afmelding en de vrijwaring. Wil je dat je auto thuis wordt opgehaald? Maak dan gebruik van onze ophaalservice!

Snel

Na aanmelding van je auto ontvang je snel een vrijblijvend bod. Na de overdracht ontvang je direct je geld. Dit gebeurt via een online overboeking. Ook de vrijwaring ontvang je direct bij de overdracht.

Veilig

Autony.nl is een RDW erkend bedrijf. Je hebt geen last van vreemde mensen aan de deur. Het verkopen van je auto aan ons is 100% veilig.

Hoe werkt het?

Het verkopen van je auto aan Autony.nl bestaat uit een paar simpele stappen:

1. Meld je auto vrijblijvend aan

Op onze website kun je het kenteken van de auto die je wil verkopen invoeren. In de volgende stap vul je de kilometerstand van de auto in en je email adres. Klik op de knop ‘Ontvang vrijblijvende indicatie’.

2. Ontvang direct de waarde

Binnen een paar minuten krijg je een email met daarin een link. Deze link stuurt je naar een pagina waar je de waarde kan zien. Dit is allemaal vrijblijvend en verplicht je tot niets. Door extra informatie te geven over de staat van je auto kunnen wij een bod op de auto doen. Je ontvangt het vrijblijvende bod binnen 48 uur.

3. Accepteer het bod

Ben je tevreden over de geboden prijs? Dan kun je dit aangeven door te klikken op ‘accepteren’. Ga je niet akkoord met het bod dan klik je op ‘afwijzen’.

4. Maak een afspraak voor de overdracht

Als je ons bod accepteert nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. Bij het maken van de afspraak zullen we met je bespreken welke documenten nodig zijn bij de overdracht.

Je hebt de keuze om de auto te brengen, maar het is ook mogelijk om je auto door ons op te laten halen. Dit kan op een door jouw gewenste plek in Nederland.

5. De overdracht van je auto

Bij de afspraak voor overdracht zullen we de auto controleren om te kijken of de auto is zoals omschreven. Is dat het geval dan gaan wij direct over tot betaling.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!