• Ontvang de beste prijs

  • Wij kopen je auto zelf

  • Geld direct overgemaakt

9.2

Hoe werkt het verkopen van je auto aan Autony?

Autony helpt je graag bij het direct verkopen van je auto. Omdat wij eerlijk en transparant werken leggen we je graag uit hoe het verkopen in zijn werk gaat. Heb je aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

1. Meld je auto vrijblijvend aan

Op onze website kun je het kenteken van de auto die je wil verkopen invoeren. In de volgende stap vul je de kilometerstand van de auto in en je email adres. Klik op de knop ‘Ontvang vrijblijvende indicatie’.

2. Ontvang direct de waarde

Als wij op basis van het kenteken een eerste prijsindicatie kunnen geven krijg je deze direct te zien. Dit is allemaal vrijblijvend en verplicht je tot niets. In sommige gevallen zijn wij niet in staat om op basis van je kenteken een prijsindicatie af  te geven. Door extra informatie te geven over de staat van je auto kunnen wij een vrijblijvend bod op de auto doen. Je ontvangt het bod binnen 48 uur.

3. Accepteer het bod

Ben je tevreden over de geboden prijs? Dan kun je dit aangeven door te klikken op ‘Bel mij om een afspraak te maken’. Ga je niet akkoord met het bod dan klik je op ‘Definitief weigeren’.

4. Maak een afspraak voor de overdracht

Als je ons bod accepteert nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. Bij het maken van de afspraak zullen we met je bespreken welke documenten nodig zijn bij de overdracht.

Je hebt de keuze om de auto te brengen, maar het is ook mogelijk om je auto door ons op te laten halen. Dit kan op een door jouw gewenste plek in Nederland.

5. De overdracht van je auto

Bij de afspraak voor overdracht zullen we de auto controleren om te kijken of er grote gebreken zijn die invloed hebben op de waarde van de auto. Mocht hier sprake van zijn dan overleggen we eerst met jou. Mochten de gebreken zorgen voor een lagere waarde dan ben je geheel vrij in je keuze om de auto te verkopen.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!